18 år i dag

Som regel er det sådan at når man har 18 års fødseldag, så er man i starten af sit liv og skal til at samle erfaringer – hvis man er menneske. Når man er Garbo, og en kat er det meget anderledes. Man er en meget ældre dame med stor livserfaring. Hun nyder stadig livet og ikke mindst at koste rundt med mig. Jeg takker for hver dag med min bedste lille ven.

8 tanker om "18 år i dag"

    • Tusind tak skal du have. Ja, hun holder gang i mig, kan du tro. Det luner med gode hilsener til min elskede lille ven, som jeg jo selvsagt synes er smuk. Men dejligt at høre andre også synes. Så tusind tak!

    • Tusind, tusind tak! Hun er meget meget smuk også i virkeligheden og næsten endnu mere, når man får hends personlighed med. Hun er en meget klog og speciel lille mis, som jeg elsker over alt på jorden :-)

      Vi var jo til dyrlægen her for ikke så farligt længe siden, og dyrlægen sagde, at hun aldrig har set så flot en kat i hendes alder. Jeg var og er behørigt stolt af det. Hun sagde, at det var tydeligt, at jeg har passet godt på hende!! Som sagt, bliver jeg meget glad for tillykkehilsener til hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *