Greetings from the UK


To motiver fra Banbury, hvor vi var igaar

En lille hilsen fra et meget groent foraarsmildt England. Som det kan ses, er rigtig meget sprunget ud allerede, og det var noget af et chock for mine graa-i-graa vante oejne at se noget saa groent. Men dejligt helt sikkert. Desvaerre har solen bestemt sig for at blive bag et tykt lag af skyer, og regn har vi ogsaa haft lidt. Vi planerer rundt det og nyder hinandens selskab. I dag skal vi til naermest by Brackley. Pas paa jer til jeg kommer hjem igen!

8 tanker om "Greetings from the UK"

    • Tak skal du have, jeg nyder det meget. Ja Kanalen har jeg ikke rigtig fotograferet, men maaske i morgen, hvor vi faktisk skal en tur derind igen. Ja det bliver spaendende at se Newmarket. Og ja det skal du nok hoere om!

    • Ja, det er det Mette! :-) – Jeg synes nu ikke, jeg har forsoegt at gemme mig, men misundelig kan du godt vaere. Dejligt selskab og hygge i stor stil, det er dejligt og ja jeg nyder det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield