Lagkagen

Lagekage med friske jordbær, vindruer og makroner stænket med sherry

Dagen igår startede godt. Jeg havde lavet lagkage til stalden. Neptune fylder 10 år på mandag, så selvfølgelig skulle vi have lagkage. Jeg har lavet den før, og den faldt som sidst i rigtig god jord.

Opskriften er meget let. Et brev kagecreme, stenfri druer og jordbær og 3 færdige lagkagebunde, og flødeskum (ca. ½ liter) og en sjat sherry.

En bund lægges på fadet, drys med makroner som stænkes med sherry, halvdelen af cremen smøres over og der pyntes med vindruer og jordbær. En bund mere lægges på og proceduren gentages. Den sidste bund lægges på og smøres med flødeskum. Kanten pyntes med en kagesprøjte fyldt med flødeskum og kagen pyntes med flere bær. Man kan hvis man vil også pynte med lidt hakket chokolade, men det er ikke nødvendigt. Enjoy!

5 tanker om "Lagkagen"

  1. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweet Captcha

CommentLuv badge