Kamerastatus

Ja, jeg må jo bruge arkiverne, så de fine blomster er fra min tur til Jylland. Men det er vel også okay. Nu har jeg været inde med kameraet hos Kamerahuset og de var utroligt søde. Dog var de lettere chokerede over mængden af fejl mit kamera har. Det var jeg jo sådan set også! Men de havde siger og skriver aldrig set så mange!!!!

Samtidig fik jeg at vide, at Canon 40D åbenbart er “problembarnet” udi de her kameraer, hvad jeg ikke vidste, for så havde jeg nok købt et andet. Men der har jo ikke været noget før. Suk! Mit sædvanlige held. Det kan aldrig bare være lidt. Ihvertfald er det sendt ind nu, og de kunne ikke se, hvordan det kunne undgå at være på garantien, så det er altid noget. De dårlige nyheder oveni alle fejlene går på ventetiden – 4-6 uger 🙁 – det er dælme lang tid – og nej ingen lånekameraer!! Me not happy, men bare det bliver okay igen, så må jeg tage det med. Og som sagt før, så kan jeg måske få lidt bund i bunkerne.

Dog er jeg meget ked af at undvære fotografering på Skandinavian Open Championship-dag som afvikles på søndag. Det er min favoritløbsdag og nok uden tvivl årets bedste rent sportsligt. Så har du aldrig været til galop, eller det er længe siden, er søndag absolut en god dag, at tage derud på.

7 tanker om "Kamerastatus"

 1. Pingback: Deborah's food and something

 2. Det er bare så ærgerligt. Kan se, at du tager nogle fantastiske billeder 🙂 Jeg render stadig rundt med et lille digitalkamera, men øverst på ønskesedlen står der KAMERA!!! 🙂

  • Velkommen til. Ja det er superærgerligt. Jeg har meget, meget svært ved at undvære mit kamera. Tak for roserne til fotos. Heldigvis er der masser i arkiverne du kan nyde. Du kan glæde dig til at få et mere “potent” kamera.

  • Kære Mette

   Det var simpelthen det sødeste! Tusind tak. DESVÆRRE bor jeg ikke i nærheden og det siger jeg ikke kun p.g.a. kamera. Men tanken og tilbuddet varmer mig utroligt, så det skal du have så mange, mange tak for.

   Jeg har en god ven, der også har et 20D som jeg faktisk lånte lige inden, jeg selv fik mit 40D – men han er flyttet til Thailand og er således også mere end langt fra at være i nærheden – desværre.

   Mange hilsener

   Deborah

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *