Dagens gerninger

Jeg har fået lavet en masse i dag. Faktisk er det længe siden, jeg har været SÅ tilfreds med mig selv, og samtidig have så meget energi i behold. En rar fornemmelse. Når det endelig sker, er det om at nyde det.

Jeg mistænkte, at denne computer tog alt for meget af min tid, så jeg holdt den slukket til jeg havde opnået, så meget at jeg var tilfreds, på den liste, jeg skrev mig i morges over ting, jeg skulle gøre. Det jeg nåede var:

*Rydde op i køkkenent. Dette betød at få sat de sidste ting på plads i skabet, og få ryddet køkkenbordet helt.

*Plante nogle stiklinger, jeg havde stående i vand, og gøre vindueskarm i køkkenet rent samtidig.

*Prøve endnu en opskrift fra den gode kogebog fra Cranks – dennegang var det Cheddarostesuppe, som simpelthen smagte fantastisk. Jeg smagte bare lige på den og frøs så to portioner og har lidt til i morgen.

*Et andet projekt jeg havde, var at lave hjemmegjort pizza. Ikke fordi det egentlig står sådan på menuen ret ofte, men jeg prøver at rydde ud i de ting, jeg har stående. Deriblandt en Grov Pizzadejblanding fra Amo.

*Fik sat en vask over, og hængt den op

*Og ikke mindst, har jeg jo så fået skrevet lidt her også.

Lige så stor succes suppen var, næsten lige så stor “fiasko” var pizzaen. Jeg tænker, sålænge den kunne spises, var det ikke totalt fiasko, men den var langt fra, at smage som jeg havde forestillet mig det. Den havde en underlig eftersmag, jeg ikke kan greje og de ting, der skulle træde frem gjorde ikke rigtigt. Jeg tænker, det var dels bunden, som jeg ikke synes om (kan være mig) og jeg måske havde puttet for meget i tomatsaucen. Det kan jeg nu ikke få til at stemme og slet ikke med den underlige eftersmag. Det jeg havde tilføjet, var et lille stykke peberfrugt og løg. Men tomaterne var tilsat basilikum og jeg synes de smagte lidt underligt, så det kan have været det.

Ellers tilsatte jeg oregano, en smule salvie og persille (frisk)- og det burde jo være okay. Derudover var der rødløg og italiensk salami på toppen og selvfølgelig ost. Og til slut rucola . Jeg brugte også opskriften her som inspiration til fyldet, dog lavede jeg selv tomatsaucen.

Den er lavet efter inspiration fra en jeg engang fik hos en af de lokale pizzamænd, men denne var altså ingen succes. Heldigvis er jeg ikke den der giver op, men som sagt, er pizza ikke noget, der ellers skal på bordet her de næste lange tider (kilo der skal tabes, og der skal fart på), så det må vente. Men har nogen gode tip til den pizza jeg forsøgte, er de meget velkomne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield