Kan du heller ikke lide frisk korriander?

Du kunne jeg heller ikke. Nu elsker jeg det faktisk og kommer det gladeligt i gryderetter også. Jeg kan jo prøve at give det tip videre, der gjorde, at jeg blev “omvendt”. Der er mange opskrifter, der kalder på frisk korriander. Nej stødt korriander, kan ikke bruges istedet. Det er to helt forskellige ting og smager slet, slet ikke ens. Skal du erstatte korrianderen, ville jeg nok erstattte med enten persille eller basilikum, selvom smagen selvfølgelig er helt anderledes.

For min “omvendelse” syntes jeg, at det smagte af sæbe. Hverken mere eller mindre. Jeg kan stadig godt forstå, at jeg synes det. Hvorfor jeg pludselig blev omvendt skal jeg ikke kunne sige, men en dag besluttede jeg at prøve at lave en dib, jeg så et sted. Det var i forbindelse med noget på TV, men spørg mig ikke hvad, for jeg kan ikke huske det. Dippen var meget enkel – noget græsk yoghurt, lidt citronsaft, hvidløg (evt. hvidløgssalt), salt og lidt cayennepeber. Det smagte rigtig godt synes jeg. Spiste til en gryderet, og så prøvede jeg faktisk, at putte det i en gryderet (curry)for nyelig også (opskriften lagde selvfølgelig op til), og jeg synes om det.

Min pointe er, at hvis der er noget, man ikke kan lide, så tror jeg, i nogen tilfælde, at det kan lade sig gøre, at blive omvendt, hvis man tager det i små portioner og vænner sig langsomt. Men okay, jeg har nogen ting, hvor jeg er helt sikker på, det ikke lader sig gøre. Men dette var i planterriget, så derfor synes jeg, det var et forsøg værd, og det lykkedes. Anbefalingen er hermed givet videre.

En tanke om "Kan du heller ikke lide frisk korriander?"

  1. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Powered by sweetCaptcha


CommentLuv badge