Derbybrunch

M√•ske husker du det! Ellers kan jeg lige minde om det igen ūüėČ – Vores hest – alts√• staldens Tigress Eleven vandt Derby’et i √•r! Og i den forbindelse, var vi ude og f√• en dejlig brunch i dag.

Det foregik på Skodsborg Kurhotel & Spa (jeg har opgivet at tælle, hvor mange navne, det har haft), men ihvertfald. Også der skal åbenbart laves om hele tiden. For 20 år siden, byggede de så en etage ovenpå hotellet, og der ligger Restaurant Frederik og Louise (opkaldt efter Frederik d. VII og Louise Rasmussen Рgrevinde Danner).

Der er en fantastisk udsigt fra 3. sal og et stort og lyst lokale. Vi var det aftalte antal på nær en, der aldrig dukkede op og heller ikke var til få fat på. Ret underligt, at man bliver inviteret til sådan et fint arrangement og så bare bliver væk uden at give besked. Decideret uforskammet efter min mening.

N√•, men det var et sidespring. Vi havde det superhyggeligt og kunne s√•m√¶nd sagtens have sludret og grint videre nogle timer endnu, men flere havde andre arrangementer bagefter. S√• de skulle jo s√• videre og blev allerede sent p√• den. Jeg tog toget op, og var s√• heldig at finde k√łrelejlighed hjemover.

Nu vil jeg ind og slappe lidt af. Det m√• v√¶re p√• h√łje tid. Men tak til alle for en dejlig brunch og hyggeligt selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *