Den vil jeg se!

Det var en hesteveninde, der gjorde opmærksom på denne på Facebook. Jeg synes også I skal se klippet og så er der iøvrigt en hjemmeside til også. Som fuldstændig galoptosset håber og beder jeg dig da til, at den kommer til Danmark, men ellers må jeg og andre ligesindede jo købe den på DVD, når den engang kommer der.

Så håber jeg ikke, de stopper den midt i det hele ganske som de gjorde med Jockeys (2009). Men kan da håbe, at kræfterne der er med her – bl.a. Nick Nolte og Dustin Hoffmann gør, at denne får lov at slå igennem. Det ser godt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield