Skidt begyndt

Ugen begynder skidt og forhåbentlig går det da kun fremad. Min kære far, er blevet indlagt her til morgen. I skrivende stund, er de ved at undersøge, hvad der er galt. Har talt med ham, og han var jo tydeligt sløj. De mener enten en blodprop eller lungebetændelse.

Det helt dumme er, at far faktisk har været dårlig ihvertfald siden fredag (måske før), og endda har været til lægen og på hospitalet i sidste uge. Men heldigvis er han så nu i gode hænder. Jeg tror, det er noget med den generation, at de ikke vil være til besvær!

Nu undre du dig formentlig over, hvad jeg laver her så. Det skal jeg såmænd fortælle. Jeg passeer de to dejligheder ovenfor. Toby og Figo. De er det bedste selskab, men det er lidt svært at nyde under givne omstændigheder. Mere om det hele senere.

6 tanker om "Skidt begyndt"

  1. Pingback: Deborah's food and something

  2. Pingback: Deborah's food and something

  3. Pingback: God weekend! | deborah.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield