2 skridt frem og 3 tilbage!

Jeg ville ønske, jeg kunne skrive, at det stadig går godt, og vi kører fuld skrue på med operation i morgen. Det gør vi ikke. Nu er der stødt mere bøvl til, og nu hedder det forhåbentlig fredag! Desværre var far noget sløj i dag, så humøret bliver jo derefter.

Det er i den grad damage-control, og så snart der er styr på en ting, kan vi åbenbart starte på noget andet. Dette problem burde dog være til at løse, så forhåbentlig kommer der ikke mere nu. Men fortsæt endelig de gode tanker og vibes, for der er i høj grad brug for det!

3 tanker om "2 skridt frem og 3 tilbage!"

  1. Sender til stadighed de gode vibes til din fra og til dig også… alle gode tanker rammer jer og alle mine håb om en snarlig bedring…. Pas nu på dig selv også ven…. du skal ikke gå ned på dette…. Det er vigtigt at du også siger fra når du ikke kan…

    OG ja jeg ved godt man så gerne vil være der, men nogle gange så må man springe en dag over, og “nøjes” med en god mobilsnak.

    Alle gode ønsker, håb og vibes herfra

    KH
    Helle

  2. Herfra Falster vil der også blive sendt positive tanker. Vi håber, din Far er klar og stærk nok til operation fredag. Knus og kærlige tanker herfra………

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *