Som frygtet

… var jeg ved at blive syg! Det opdagede jeg torsdag aften og har været syg lige siden. Derfor har der været stille her, og er noget endnu. Først igår holdt jeg fast føde nede, og har stadig feber og er godt og grundigt sløj.

Den anden patient (far), er stadig sluppet for maveonde, og det går langsomt frem fysisk. Dog bliver han stadig forvirret. Vi får se, hvordan senere i dag. Jeg vil under dynen igen. Jeg skal nok svare jeres søde hilsener, når jeg får det bedre. Men de luner og er læst!!

10 tanker om "Som frygtet"

    • Tak Marianne, jeg håber også snart, jeg er frisk igen, det er ikke lige det her oveni alting, udover alle de planer jeg har. Man skulle tro, jeg snart vænnede mig, men det gør man aldrig.

    • Ja, det er lidt surt, men det bliver der ikke spurgt om, om det passer jo :-) Og det gør det jo aldrig. Det går bedre, men ikke 100% endnu. Tak for din søde hilsen. Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>