Solskin fra morgenen af

Dagen har været god. Solskin lige fra i morges, og den brager løs derude endnu. Emil og jeg var på road-trip. En tur til stalden og banen som forleden, så vi fik da dagens motion. Også dejligt nok intet om det.

Et smut forbi far, som har det godt, og var ude og gå tur, da jeg kom. Næsten hjemme. Jeg skulle på posthuset for ham, så efter en lille sludder, tog jeg posten og begav mig på posthuset, hvor der heldigvis ikke var nogen mennesker stort set. Dejligt.

Så har jeg været her, og hygget mig og nu skal jeg snart ud med lille hunden. Fra far fik jeg de to sidste bøffer, og har så begået den dejlige gryderet en gang mere. Så det ender jo nok med, at det bliver den jeg får til aften, med mindre jeg ombestemmer mig. Nu får vi se. God aften til jer.

En tanke om "Solskin fra morgenen af"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.