Tips om Berlin modtages

Da jeg har planer om en tur til Berlin snart, modtages jeres bedste tips om steder jeg skal se, spise og i det hele taget udforske, helt bortset fra, hvis du kender til billige gode steder at bo centralt med stor tak! Så kom frisk med dine bedste tips. Jeg har selvfølgelig nogle helt persolige ting, jeg skal have set og gjort først, men jeg regner også med at “lege” helt almindelig turist.

7 tanker om "Tips om Berlin modtages"

  1. Jeg var der i påsken sidste år. Skøn by. Rejste med Nilles busrejser så hotellet fra derigennem. Det er nemt og billigt at køre med tog i BERLIN. Vi så Charlottenborg Slot, var på kanal rundfart, hvilket kan anbefales. Og ellers er der Check point Charlie, BERLIN muren, Chokolade butikkerne er meget specielle. Hvornår skal du afsted?

  2. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *