Himmelsk #78

Om de er venner eller kærester ved jeg ikke, men sol, vand og motorcykler er ihvertfald himmelsk, kan vi konstatere. Og det var der mange, mange andre, der også synes i går.

5 tanker om "Himmelsk #78"

  1. Jeg bemærkede lige i højre side at du læser My Week with Marilyn. Har du set filmen? Hvis ikke kan jeg godt anbefale den, skuespillerne gør det virkelig godt. Og jeg har det ellers svært med at andre skal spille MM, for der er jo kun een MM og det er den ægte vare. Jeg var sådan helt trist da jeg gik ud af biografen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>