Humøret der blev væk

Så smukt startede dagen. Og de firbenede gav ingen kvaler, tværtom, var de som altid yderst positive og dejlige.

Det negative element kom andetsteds fra, og ødelagde den smule af godt humør, jeg kæmpede for at holde på, trods stor træthed og en krop der i den grad (gør iøvrigt stadig), smertede og vred sig ovenpå gårsdagens træning. Det gør ikke en mindre sart, og jeg indrømmer, jeg er det nok i forvejen. Sådan er det, men det ændre ikke på, at humøret forsvandt.

Så omend jeg som altid har masser på hjerte, og fotos i tonsvis, så gider jeg ikke mere i dag – slet ikke af nogen som helst slags. Så nu hiver jeg stikket og går ud og finder mig noget mad, og så får vi se, hvordan det står til imorgen. Heldigvis plejer den slags “anfald” ikke at vare længe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *