Den der hukommelse – UNDSKYLD!

Er bestemt langt fra at være som ønsket. Den har aldrig været særlig god, men det bliver ikke bedre. Nu har jeg her indenfor ganske kort tid glemt to vigtige begivenheder. Første en kær venindes fødselsdag (Gudskelov ikke rund eller noget, men stadig…) og i dag har jeg fuldstændig svedt min anden gode venindes vigtige begivenhed ud, og det faktum at hun faktisk var her på Sjælland for en gangs skyld! Altså!

Kære veninder, undskyld min dårlige hukommelse. Jeg holder så meget af jer, så jeg af samme grund IKKE havde bedt min telefon og mail om at blive mindet om de her ting, fordi “selvfølgelig ville jeg da huske”! Nu ved jeg bedre. Alt skal med reminder! Undskyld begge to!

Det er ikke kun det faktum, at jeg glemmer ting, det er i høj grad også et resultat af, at tiden flyver afsted, hurtigere, end jeg overhovedet kan nå at følge med. Så de begivenheder, jeg tænker er “om længe” er der langt hurtigere end forventet i mit system. Så reminder er et must – sker det også for dig?

4 tanker om "Den der hukommelse – UNDSKYLD!"

  • Selvtak søde veninde. Jeg har verdens bedste venner, og det påskønner jeg virkelig, så derfor var det vigtigt at fortælle, at det bestemt ikke var med vilje. Ja, vi må ses snart, her eller der. Nu skal jeg jo lige til Berlin, men efter der kan vi jo lige prøve, om vi kan lave en plan. Knus

 1. Ork jo…jeg har tit prøvet det med at glemme det jeg mener at kunne huske…. Også selvom jeg har en reminder på, jeg får forlagt min tlf så jeg glemmer at lure om der er noget, eller også får jeg et bib, men glemmer det hurtigt igen…:-D

  Så det er ikke kun dig…. jeg er sikker på vi er mange derude der glemmer…. både vigtige ting men også bare ting man burde kunne huske… 🙂

  God aften til dig

  Helle

  • Tusind tak Helle for de opmuntrende (eller hvad vi nu skal kalde dem) ord. En lidt ringe trøst, at det går andre lige så ringe;-) Nej jeg synes, det er rart at vide, det ikke kun er mig, der er helt håbløs til tider. Vigtigst er det, at de i dette tilfælde og skulle det ske igen ved, at det bestemt ikke er med min gode vilje, hvis jeg glemmer deres fødselsdag eller noget, hvor jeg skulle have husket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.