Bentes Rabarberkage

Jeg var på “rov” igen, og dennegang var der så meget, at jeg ligefrem kunne dele ud til min gode veninde også. Hun var vældig glad for det, og jeg var jo bare glad for at tingene blev brugt. Blandt de mange skønne ting, der var i gemmerne, var også rabarber, og de blev til denne kage, som er fra en opskrift, jeg har printet her fra nettet. Den ligger lige her ovre hos Bente såmænd, og smager skønt, og var kan jeg fortælle uhørt populær i stalden. Så jeg kommer nok til at bage den igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield