Filmen jeg lige mistede – Catfish

Jeg havde optaget noget andet, og så var slutningen af denne film, lige før. Det jeg havde optaget, havde jeg selvfølgelig set. Og denne havde jeg ikke, og ville rigtig gerne! Typisk. Jeg havde ellers meldt mig til Dokumania’s nyhedsbrev, så jeg skulle have fået besked om denne. Øv! Nå, nu har jeg meldt mig til nyhedsbrev igen, så må vi se.

Normalt genudsendes disse, og det gjorde denne også – det var selvfølgelig i går! Så ser du den kommer nogen steder, så giv mig lige et praj. Filmen har selvfølgelig også en hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield