Er der et problem med bloggen?

Jeg skrev lidt med nogen i dag, der har haft problemer med at komme på bloggen. Er det noget, du har oplevet enten her fornyeligt, idag eller?

Jeg selv oplevede det i går og i forgårs aften sent, men tænkte at det var servervedligeholdelsesproblemer. Idag så jeg mig så nødsaget til at kontakte min udbyder, da nogen slet ikke kunne komme på? Og dem der ellers lige der skrev, kunne måske komme på men så tog det 5 minutter.

Selv har jeg d.d. ingen problemer haft overhovedet, og nogen af dem der skrev, det var også i dag? De kan ikke umiddelbart set noget problem hos udbyder, men hvis I har problemer, og der kommer en fejlmeddelelse. Kan I så ikke være søde og tage et screenshot og fortælle ca. hvad tid, I oplevede problemet. Vi skulle jo gerne til bunds i eventuelle problemer.

8 tanker om "Er der et problem med bloggen?"

  • Hvordan går det så nu? Jeg har fået en mail fra host, men har ikke fået gjort noget ved den grundet fars indlæggelse. Men jeg skal kigge på det igen i næste uge. Weekenden er overbooket og nu skal jeg altså lige slappe lidt af også.

 1. Helt enig, og undskyld at jeg ikke kender rette ord computermæssigt. Netop nu ville jeg lige tjekke, om du havde svaret mig. Igen tog det tid at komme ind, men ved kommentarer gik det for første gang anderledes hurtigt 😉

  • Jeg har prøvet at lave lidt justeringer i maskinhuset, men det har så ikke umiddelbart hjulpet udover på kommentarer ne. Vi må se, om de kommer tilbage med noget konstruktivt.

 2. Du har problemer, Deborah. I går aftes, klokken 23,45 cirka, opgav jeg efter at have ventet et halvandet minuts tid. Dit blognavn stod oppe i øverste bjælke, hvor “ringen” snurrede lystigt, og dit blognavn stod også helt forneden, men bloggen kom ikke frem. Tjekkede en anden blog, hvilken fungerede normalt!
  Lukkede netforbindelsen kortvarigt, så ind igen, valgte dig, og igen tog det tid, men et halvt minut senere kom jeg ind. (Samme her og nu i øvrigt). Ville lægge kommentar til dig, og det tog pænt lang tid inden kommentarfeltet poppede op (samme her og nu), men i går blev der problemer med at skrive, så jeg fravalgte da. Nu har jeg ingen problemer med min tekst.
  Pøj-pøj med at få fundet en løsning 🙂

  • Tak for feedback, jeg må hive fat i dem igen. Jeg kan godt fornemme, den er langsom, og jeg må nogengange reloade, for at komme på også. Underligt, men jeg skal nok finde ud af det til sidst. Det er da irriterende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *