Bagt Græskar/Squash med fyld af porrer

Jeg fulgte nøje Hugh’s opskrifter med grønsager på TV. Elskede hver og en af dem og jeg endte også med at købe kogebogen, som nogen måske husker. Skønne opskrifter. En jeg nu har lavet en del gange er de fyldte squash.

Jeg har så brugt en anden slags squash/græskar begge gange, da jeg ikke har set samme slags squash som han brugte. Den ene gang var det Butternutsquash og igår var det Hokaido. Jeg vil sige Butternut’en gør sig bedre end Hokaido’en. Men lad det komme an på en prøve. Eneste forskel igår var jeg puttede en miniaubergine i min porrer, men det blev det nu efter min mening ikke ringere af. Porrerne står fint alene og nu vil jeg suse ud og konvertere resterne til noget pastaret.

7 Blandede baby squash
4 store porrer, skåret i tynde skiver
40g smør
2 spsk. rapsolie
300g revet cheddar
300 ml Creme fraiche
2 tsk. sennep (ikke grov)

Skær toppen af squashene og hvis nødvendigt skær en skive af bunden så de kan stå sikkert. Brug en ske til at skrape alle frø og fibre ud.

Varm smørret og oliven i en pande, og når varm tilsæt porrerne, lad dem simre til porrene er bløde, men ikke brundede, smag til med salt og peber. Når færdige put i en lille skål og tilsæt, revet ost, crème fraiche og sennep; smag og tilpas krydderiere hvis nødvendigt. Fyld porrerne i sguashene og but lågene på igen. Sæt dem i en varm ovn i 1½ time.

En tanke om "Bagt Græskar/Squash med fyld af porrer"

  1. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield