Denne gang uden sne og god weekend

Jeg kørte mig en morgentur, nu jeg havde mulighed og vejret var godt på det tidspunkt. Det blev et smut til Brønshøj Kirkegård, som jeg kun har set en gang før, og der var den dækket af sne. Det har en god evne til at gøre ting smukke, men det var også dejligt at se kirkegården i før-efterårsklæder. Der var et hint af farverne, og det var en hyggelig lille tur.

Selvfølgelig skød jeg lidt fotos, men ikke mange. Hvis du vil se flere, så ligger de her.

På vejen hjem fik jeg ordnet en masse ærinder, og så skulle bilen afleveres. Jeg er stadig mere død end levende af træthed, så jeg vil suse ind på min sofa og ønske jer en god weeekend.

En tanke om "Denne gang uden sne og god weekend"

  1. Pingback: Deborah's food and something

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.