Mandagstema – Gylden(t)Som jeg nævnte forleden, så gik jeg en tur inden Galopløb i lørdags. Det gjorde jeg for dels at se, hvordan der er kommet til at se ud efter renoveringen i Forstbotanisk Have, og så for at fotografere efterårsfarver. Og dem var der masser af – også i Gyldent, som er mandagstemaet! Det var jo smart, at jeg her fik mulighed for at “slå to fluer med et smæk”!

Du kan se flere fotos her (der kommer “en sjat” mere).

6 tanker om "Mandagstema – Gylden(t)"

    • Dér er da også dejligt, men efter renovering, er det (efter min mening) blevet for åbent, og lidt for “friseret” med bredere stier og meget vegetation er fjernet. Men farverne fejler ikke noget. Jeg prøver at komme på tider, hvor andre ikke gør 🙂 – sådan er jeg lidt sær.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.