God gentagelse og dagen


Opskriften på den her ret, har jeg bragt før, men det bliver den ikke dårligere af. Idag med butternut og ristede kartofler og lidt salat til

Dagen har været lidt travl faktisk. Så travl man nu har, når man er sløj og svimmel. Her trængte for noget rengøring, så nu måtte jeg lige tage mig sammen. At jeg så ikke blev helt færdig, er der ikke at gøre ved. Så må jeg gøre resten imorgen. Jeg mangler at vande blomster og støvsuge og vaske gulv. Men set i lyset af det besøg jeg får i morgen, er det måske meget godt bare at gå let over det og så gøre lidt mere mandag evt.

Udover at gøre rent og vaske op og rydde op, har jeg afrimet fryser. Det var HÅRDT tiltrængt, og jeg bander over, jeg ikke købte et der selv afrimer. Det var pakket med is. Øv, men det blev gjort og det er skønt når det er overstået. Men det tog også de sidste kræfter, så jeg nåede ikke mere. Ellers har jeg sludret med en gammel ven på messenger og set Breeders Cup fra Santa Anita Park (i skrivende stund). Det er noget andet end danske forhold – på alle måder og ikke mindst præmiernes størrelser!

Jeg er stadig ikke frisk, bare træt og ikke rigtig syg og ikke rigtig rask, men sløj nok til intet rigtig at kunne. Så irriterende. Nå, men nu kan jeg da slappe af i et relativt rent hus med rent sengetøj og alting. Suk! Som sagt står der en særlig gæst på programmet i morgen og galop fra det svenske. Jeg er stadig syv sind med hensyn til nyt objektiv, men min gode ven, har gjort mig lidt klogere. Der skal vist lægges en plan for de samlede finanser. To be continued….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *