Wordless Wedensday – Ordløs Onsdag

2 tanker om "Wordless Wedensday – Ordløs Onsdag"

    • Du har ganske ret Mette, det giver noget helt særligt, når der ligger sne over det hele. Jeg var nede for at afleverer filmen i forgårs aftes og det et var helt hyggeligt, selvom jeg var syg og træls.

      Fotos er taget i forgårs morges, og det har sådan set sneet hele dagen i går også, men temperaturen svinger noget, så der ligger ikke så megt igen. Sålænge jeg kan åbne min altandør, så er det ikke slemt :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


en + = 10

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>