Yndlingsjulestemningssang med yndlingssangerinde

Ingen stor hemmelighed – jeg ELSKER Celine Dion! Kunne snildt høre hende fra morgen til aften uden at blive træt af hende. Det har jeg så næsten gjort i dag (overdrivelse fremmer forståelsen) – først var hun på min telefon med Julemelodier, på min lange vandring idag – mere om det senere og nu har jeg så lige siddet og rodet lidt efter noget passende at smide her. Og jeg fandt denne video, som MÅ være indbegrebet af Julestemning bragt til jer med de kærligste Julehilsener herfra.

Nu vil jeg ud og se til noget aftensmad, og så skal I høre, hvad jeg har bagt i dag også, men senere……

En tanke om "Yndlingsjulestemningssang med yndlingssangerinde"

  1. Pingback: Jul, Engle & Englelyd | deborah.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.