Meatfree Monday: Fuldkornspasta med aubergine

IMG_5864opt2_PastaAubergine

IMG_5865opt2_PastaAubergine

Faktisk var det video'en nedenfor, der var skyld i, at jeg lavede den ret, jeg lavede i går. Så kan du se, hvordan originalen er, for jeg lavede om på den efter, hvad jeg havde i køleskabet og tilpassede den mine points. Når jeg ikke skriver points på, er det mest fordi, jeg kører med points fra "før århundredeskiftet", men hvis jeg får gjort skal jeg skrive kalorier etc. på, så kan alle selv rode med, hvilket system de kører på.

Det hedder sig, at man bliver sulten af at se billeder af mad, og jeg har også skåret kraftigt ned på min luren den slags programmer af samme grund. Jeg tæller jo points og skal smide kilo, og så går det ikke, at jeg ikke tænker på andet end mad hele tide *S*. Men jeg elsker middelhavsmad og især da den med grønsager og eftersom jeg spiser mindre og mindre kød, så er det dejlige programmer at se.

1 aubergine
1 løg
1 fed hvidløg
2 tsk. soltørrede tomater (hakkede i olie)
1 spsk olivenolie
15 g kogt pasta (her fuldkornsmuslinger)

Auberginen lægges i en skål og drysses med salt og trækker en halv time. Sammen med løget steges blødt i olivenolien, de soltørrede tomater (hakkede i olie) tilsættes og varmes med et øjeblik og dernæst pastaen. Kort før servering drysses med lidt ost. Jeg dryssede med en smule cheddar og parmesan og vendte i og dryssede med parmesan til pynt. Man kan selvfølgelig drysse med både frisk persille og basilikum (sidste havde jeg faktisk, men havde ikke lyst til), ligesom man kan bruge feta, som Rick gør nedenfor. Og selvfølgelig kan man bruge friske tomater, som det gøres originalt, men de soltørrede smagte altså også rigtig dejligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


8 + = elve

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>