I told you so….

IMG_6183opt2_Sne2

Jeg havde jo forberedt alle på, at den sidste sne ikke var kommet. Hvor vidste jeg det fra? Det gjorde jeg jo heller ikke, men jeg kendte da risikoen, og det er ikke første gang. Jeg har flere familiemedlemmer og venner, der har fødselsdag i april, og det er altså sket, at der så langt fremme har været sne også. Og da så særligt i marts også.

IMG_6187opt2_Sne

Det skal ingen hemmelighed være, at også jeg er ved at være “mæt” af kulde og ikke mindst sne. Jeg har været inde på det før – i hestemæssig sammenhæng er det voldsomt upraktisk. Egentlig var det meningen at jeg ville have været i stalden i dag, men da jeg stod op sneede det og var allerede hvidt udenfor. Det har sneet lige siden i større eller mindre grad – mest det første. Så det kan nå og blive en køn omgang, og det sner stadig temmelig meget.

IMG_6188opt2_Sne

Nu da dagens plan er ændret vil jeg tage mig sammen og støvsuge og vaske gulv, og så vil jeg få det bedste ud af dagen og udnytte situationen til at hygge på sofaen med op til flere film, der venter på mig. Helbredet indbyder heller ikke til det vilde og slet ikke i det vejr.

Vi kan ikke lave om på vejret, så vi kan lige så godt få det bedste ud af det. Smukt er det, så jeg håber jeg måske imorgen kan komme lidt ud og fotografere noget af det. Vi ser. God snevejrsdag til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.