WordPressspørgsmål

Jeg undre mig, for jeg kan ikke, om jeg så råber og skriger, lave mellemrum mellem indsatte fotos og så min tekst. Nogengange virker det, og andre gange gør det ikke. Ligeledes bruger jeg skriveregler som at der skal være mellemrum efter punkttum også, og det falder enten wordpress eller mit tema også højt og flot på.

Jeg er iøvrigt ikke tilfreds med dette tema, men spørsmålet er, om dette skyldes WordPress eller mit tema. Jeg håber sørme ikke, det er WordPress for det er dælme da dårlig stil så. Nogen der ved nok til at kunne hjælpe mig og som måske kunne anbefale et tema. Det må gerne ligne dette i opbygning og have udskiftelig baggrund, header og iøvrigt være til at lave om på.

8 tanker om "WordPressspørgsmål"

 1. Dette er din kode i css

  img {
  border:0px;

  margin-top:10px;
  margin-right:10px;

  }

  den kunne du ændre til

  img {
  border:0px;
  margin: 0px 0px 10px 0px;

  }

  Når man læser margin så læses den med uret rundt dvs. det første nul er toppen det næste margin til højre for billedet det 3. nul er den i bunden og det sidste er margin til venstre for billedet

  Så vidt jeg kan se, behøver du ikke margin top (se første img her ovenfor), da der margin på,
  da du allerede har sat “padding-bottom:10px;” på din P

  • Tusind tak Catarina. Men jeg tror dette er spildt krudt på mig. Du kunne lige så godt have talt russisk til mig :-) Men jeg vil prøve at kigge eksemplet og se, om jeg kan komme til at fatte. Jeg vil skam gerne lære det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield