Tofu Vindaloo – en fransk/indisk fusion

Jeg gik lidt i det kreative hjørne i går. Forleden lavede jeg ratatouille, som jeg elsker, men ret beset, det blev en kæmpe portion. Jeg frøs en, spiste en og havde stadig rigeligt. Basis for ratatouille er jo tomat, aubergine, peber og squash.

Jeg havde en del tofu, der skulle spises også. Jeg kom i tanke om Vindaloo curry paste, som ér vegetarvenlig. Jeg elsker smagen, men den er traditionelt forbundet med kød. Det lod jeg mig så ikke lige stoppe af.

Jeg tror måske, den vil fungere endnu bedre i sammenspil med seitan, så det skal helt sikkert prøves på et tidspunkt. Hvis du køber den, så gå forsigtigt til værks, det er stærke sager, så lidt rækker meget langt. Her fik jeg en stor portion og brugte som sagt ikke ret meget, og alligevel var det rigeligt.

Jeg svitsede resten af det glas jeg havde 1-2 tsk. i lidt olie og tilsatte store stykker gulerod, pastinak og tofu, sammen med 3 fed hvidløg. Lidt bouillon blev tilsat og så kogte det i ca. 20 minutter til grønsagerne var møre. Lidt før det tilsatte jeg nogle store øsefulde af ratatouille. Således blev det fransk/indisk fusionskøkken. Det smagte dejligt og jeg har endda en rest nu.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield