Mandagstema – Majblomst

Mandagstemaet denne uge er Majblomst. De seneste gange, har jeg ikke fundet inspiration i tema, men dennegang, var det let, for jeg havde lige taget fotos, af en majblomst forleden, da jeg var på tur – endda en yndling – Syren. Noget der er så smukt og dufter så skønt, må man elske.

8 tanker om "Mandagstema – Majblomst"

  • Tusind tak, ja man kan blive helt forfalden til duften, men som sagt tidligere, de er her alt for kort tid.

 1. Ja, syren är fin och luktar gott. Min syrenhäck klipptes ner för två år sen, den börjar växa, men har bara 3 blommor i år…

  • Det er ulempen ved at bruge dem som hæk. Jeg havde også en i mit første hus, og med samme resultat.

 2. Det bedste jeg ved er at gå en tur i den der time efter en forårsregn, den time hvor fugten stadig er gennemtrængende så syrenerne dufter vidunderligt og dråberne ligner små tårer på dens blade…. Desværre er det nogle år siden jeg har kunne gøre det grundet helbredet…. Men mindet om mine mange tidlige morgenture hvor duggen stadig lå rundt omkring eller aftenturene i stille regn hvor duftene sværmede for min næse… det minde lever stærkt i mit hjerte…

  KH
  Helle

  • Det er dejligt, at gå en tur. Måske du skulle prøve, bare en kort en – det er altid bedre end intet. At indsnuse morgenluft, er noget af det bedste og da især incl. syrener.

Der er lukket for kommentarer.