Mandagstema – Majblomst

Mandagstemaet denne uge er Majblomst. De seneste gange, har jeg ikke fundet inspiration i tema, men dennegang, var det let, for jeg havde lige taget fotos, af en majblomst forleden, da jeg var på tur – endda en yndling – Syren. Noget der er så smukt og dufter så skønt, må man elske.

8 tanker om "Mandagstema – Majblomst"

  1. Det bedste jeg ved er at gå en tur i den der time efter en forårsregn, den time hvor fugten stadig er gennemtrængende så syrenerne dufter vidunderligt og dråberne ligner små tårer på dens blade…. Desværre er det nogle år siden jeg har kunne gøre det grundet helbredet…. Men mindet om mine mange tidlige morgenture hvor duggen stadig lå rundt omkring eller aftenturene i stille regn hvor duftene sværmede for min næse… det minde lever stærkt i mit hjerte…

    KH
    Helle

    • Det er dejligt, at gå en tur. Måske du skulle prøve, bare en kort en – det er altid bedre end intet. At indsnuse morgenluft, er noget af det bedste og da især incl. syrener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.