Champignon-bønnepaté

IMG_9591opt2_Champignonpate

Jeg var meget spændt på denne opskrift, og hvordan smagen ville være. Man har altid en eller anden forventning, og i dette tilfælde, blev de i den grad indfriet. Cremet lækker og smagfuld. Dan skriver:

Champignon-Bønnepaté

Dette er en af de simple opskrifter, der giver den her wowfaktor når du spiser den. Tager minutter at lave og smager bare skønt. Perfekt til alle lejligheder, om det er en buffet, at sidde ude i solen, eller som en forret til et middagselskab

Jeg kan kun erklære mig enig, og jeg har fået lov at bringe opskriften her:

For the recipe in English please press here.

Ingredienser:

1 tsk. kokosolie

1 tsk. vegansk smør

140 g hakkede champignon

1 fed presset hvidløg

1 ds (400g) blandede bønner, drænet

½ tsk timian

½ tsk allehånde (valgfrit, men giver en god smag)

½ tsk sort peber

4 spsk vegansk fløde (Alpro brugt her og også af undertegnede)

1 tsk. tamari eller soyasauce

½ tsk havsalt

Fremgangsmåde:

Varm kokosolien og det veganske smør i og tilsæt skivede champignon, hvidløg, timian, allehånde, peber, soyasauce og salt og svits til det er rimeligt tørt.

Put i en foodprocessor (eller anden beholder velegnet til din stavblender, som jeg gjorde) og tilsæt bønnerne og fløden og blend til det er glat.

Put i en lille skål og sæt på køl i 15-20 minutter før servering.

Serveres med toast og en skive citron. (som det ses serverede jeg med små hjerter af ristet rugbrød og radisser).

IMG_9594opt2_Champignonpate

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield