Lørdags Tacos og lidt om tilbud

IMG_0876opt2_Tacos

Forleden sprang jeg ud i at købe en pakke “kød” fars fra Hälsens Kök. Jeg har kigget på det ofte, men aldrig købt før. Det er frossent, og fås i Irma. Jeg er iøvrigt lidt irriteret på Irma, for de havde nyeligen tilbud på frost, og også denne, men angav den til at være ovo-vegetarisk. Det er der også flere af produkterne der er, men ikke denne som er rent vegetarisk.

Jeg håber iøvrigt, at du, hvis du er vegetar eller veganer, har set at Irma har Nutana’s frostvarer på tilbud, både falafel og burgere, som iøvrigt også er rent vegetariske. Der er 3 stk. for 60,- kr. så du får næsten en gratis. Jeg har købt 3 pakker, og kunne ønske mig min kummefryser tilbage, men der kan altså ikke være mere i min fryser, og de kommer vel på bud igen. Næste gang vil jeg have en større fryser. Den føltes stor, da jeg købte den, men jeg burde også kende mig selv så godt, at jeg vidste, jeg sagtens kunne have brugt en større. Men som med så meget andet, var det også et spørgsmål om penge.

Nå, men det var de her tacos, vi kom fra. Nej jeg har ikke set et sekund bryllup – hvis jeg skal være ganske ærlig, så glemte jeg det simpelthen. Det ligner ikke mig, men så har jeg fået ordnet noget af det, der var på min to-do-liste og det var hårdt tiltrængt, og noget, der vitterligen skulle gøres nu. Så jeg er sådan set godt tilfreds.

Jeg fik lyst til tacos til aften, og eftersom jeg jo lige havde købt “fars”, og tacos forleden, så var det bare at sætte i sving. Her er hvad jeg gjorde.

2 spsk olie til stegning
1 portobello svamp
1 stort løg i tern
½ grøn peber
1 tsk spidskommen – evt. 1½-2 (prøv dig frem)
1 spsk oregano
½ rød chili – mere hvis du kan lide det stærkt
“en sjat” fars, så det passer med grønsagerne
2 spsk majs fra dåse, frisk eller frosne
½ tsk chilisauce
1-2 spsk. vegansk fløde
½ bouillonterning
lidt vand
2 forårsløg til pynt
½ avocado
2 tomater
salat
evt. dressing & grøne oliven

Start med at tænde ovnen på 180 grader. Varm olien og steg spidskommen og løg, chili, portobello svamp og peberfrugt til møre. Tilsæt oregano, majs og chilisauce og rør godt. Dernæst vand/bouillonterning og til slut fløden.
Sørg for blandingen er rimelig tør. Varm tacoskallerne i ovnen 2-3 minutter (hold øje, de skal ikke have ret længe). Put farsen i skallerne og server med salat, tomater, avocado og evt. dressing og pynt med forårsløg.

Til flere er det oplagt, at sætte tacos på et fad og lave enten en stor skål salat, som folk selv kan tage af, eller skåle med tilbehøret, så folk kan lave deres egen. Uanset, så smager det fantastisk og er let mad, som ungerne garanteret også vil blive begejstret for. God fornøjelse.

IMG_0877opt2_Tacos

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield