Brunch dag 2: Yoghurt med frugt


Morgenmaden i dag – Pære/fersken Yoghurt med friske hindbær, banan og mango

Da jeg i går postede på facebook, hvad jeg skulle lave af mad i dag, havde jeg hele glemt, at jeg skulle faste i dag. Det gør mig intet. Der går sport i det faktisk synes jeg. Idag ventede jeg dog for længe med at få noget, og var helt svimmel til sidst, men det er jo min egen skyld.

De små yoghurt som er soyabaserede fås i Irma, og er rigtig smarte i den her sammenhæng. Samtidig skulle jeg have en neutral yoghurt og greb en på hylden troede jeg! Det viste sig, at den var med vanillie! Prøv at blande den med korriander, som jeg gjorde i går i den tro, at den var :-) – det var en ommer! Nu må jeg prøve om jeg kan finde på noget at bruge den til, og tror jeg har en ide.

Et bæger (ca. en dl) af de her yoghurt er 99 kcal
12 5g friske hindbær 67
66 g banan 56
50 g mangofrugt 32,5

Ialt 254,5

Som du kan se, har jeg regnet 4,5 kalorie forkert, men det gider jeg altså ikke gå i selvsving over – dem skal jeg nok forbrænde, nu hvor jeg skal ud og rydde op og gøre rent. Til aften, skal jeg have det samme som sidst, for jeg lavede dobbelt portion. Man kan selvfølgelig også lave ovensiddende med den neutrale yoghurt.


Alpro Yoghurt med frugt 2 forskellige slags banan/jordbær og pære/fersken

En tanke om "Brunch dag 2: Yoghurt med frugt"

  1. Pingback: Dag 2. aftensmad: Karrykålgryde | deborah.dk

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield