Inspireret sandwich

Den her sandwich spiste jeg til frokost i dag. Den var inspireret af noget helt andet jeg så på TV i går. I den udgave, var fyldet kylling, og ellers det samme som her undtagen forårsløg. Jeg orkede ikke at lave majsbollerne, som blev lavet, og havde egentlig tænkt, at jeg ville bruge en burgerbolle. Så havde min grønthandler det her lækre brød (jeg mistænker, det er brød fra Emmerys – det er ihvertfald mistænkeligt magen til – denne gang Græskarkerne), og så købte jeg korriander som opskriften også kaldte på.

Det store spørgsmål var, hvad jeg skulle erstatte kyllingen med. Så kom jeg i tanke om, at jeg havde burgere i fryseren. Sådan en blev tøet op og lunet på brødristeren og plukket i stykker og brugt. Forårsløgene kom i, for at give noget struktur, og det smagte bare skønt. Jeg kunne forestille mig, at det også kunne smage godt med ededammerbønner i denne sandwich. Det skal prøves en anden dag.

At tro, at sandwich bliver mindre spændende af at være veganske, er den største løgn, tværtimod. Dette her fyld, kan også bruges i wraps.

Sandwichfyld med avocado
(1-2 personer)

1 økologisk avocado
1 forårsløg i små skiver
1 burger eller anden kyllingekødserstatning
1-2 tsk. mayonaise
limesaft
salt & peber
1-2 spsk. hakket frisk korriander el. efter smag
brød til sandwich eller tortilla wraps efter behag

Mos avocado og mayonaise, tilsæt limesaft og korriander og smag til med salt og peber og eventuel mere limesaft.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield