Påskefrokost og det nærmer sig


I dag lykkedes det mig, at holde en mini-Påskefrokost for min far. I går var jeg i køkkenet hele dagen og lave linsedeller og kartoffelsalat (veganske – opskrifter kommer), og fyld til en tærte (løg). Løgene var simret bløde og søde i vegansk smør, og tilsat en smule frisk timian, salt, peber. Til fik vi også lidt salat med rød peber, soltørrede tomater og agurk. Til dessert fik vi vegansk æblekage med soyayogurth til. Far var ovenud begejstret, og hans erklæring var, at han sagtens kunne blive vegetar. At han så nok ikke gør, er noget andet, men det er da stadig en dejlig erklæring at få.

Egentlig var min plan, at jeg skulle have været på banen og i stalden til morgen. Det planlagde jeg inden, jeg kom i tanke om, at jeg havde tænkt mig at have far i dag. Jeg fandt hurtigt ud af at aflyse bane og stald og koncentrere mig om gæstebud og frokost, og tiden var også helt tilpas. Og hestene der skulle gå galop ser jeg jo altså på lørdag, når vi har sæssonstart. Jeg skal huske ikke at ville for meget på en gang, så jeg tog mig selv hårdt i nakken. En anden årsag er, at jeg vågnede med ondt i halsen. Det er sket før, og kan (fingers crossed) være væk i morgen, så det satser jeg hårdt på. Til gengæld går det væsentlig bedre med hovedet, så det er altid noget.

I morgen har jeg et af de kedelige ærrinder. Jeg skal til bisættelse. Det er rigtig trist og endnu et canceroffer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress Anti-Spam by WP-SpamShield