Ønskeseddel/Wishlist

Diverse:

Wonder Living lagen – Mocca ønskes også i mocca og hvid.

Troldekugler – sikkerhedskæde (sølv)

Puder med det Amerikanske flag

Staedtler Triplus Fineliner 36 stk.

Muskatnødkværn

Gabriel Lip Gloss – Soft Berry

Zuzu Luxe Dual Powder Foundation

Du kan se specifikke kugleønsker/You can see specific bead wishes her på/here on Pinterest

Ovntermometer

Musik:

Musik fra Son’s of Anerchy Kr. 149,-

Breathe in med Lucie Silvas – kr. 69,-

Royal Rappin’s med Millie Jakson og Isaac Hayes – kr. 99,-

Klaverkoncert nr. 25. med Mitsuko Uchida (Klaver) og Wiener Philharmonikerne

Messiah Arias & choruses med Kiri Te Kanawa, Anne Gjevang og Chicago Symphony Orchestra & Chorus – Sirk Georg Solti (Deccuo)

Aloha from Hawaii med Elvis Presley – 199,- kr.

The Osmonds 50 års Jubilæums UK Tour DVD ca. 300 kr.

Il Divo – Live in London £10.23(eller hvad som helst med dem)

Dufte

Issey Miyake L’Dissey

Calvin Kleins CK One 100 ml – 370,- kr.

Energizing Fragrance af Shiseido (Kan muligvis bestilles i Matas)

For et overvue med flere ønsker kig venligst/For an overlook of more wishes please look at på/on Pinterest, hvor jeg har lavet en fin ønskeseddel/Where I’ve made a wishlist.

Opdateret 6. december 2019

3 thoughts on “Ønskeseddel/Wishlist

  1. Sons of Anarchy har jeg lige set fra ende til anden.Fandt et sted hvor jeg ku streame den gratis, og sikke et held jeg nåede det for der hvor jeg skal bo er hastigheden bare OVERHOVEDET ikke til den slags.. ØV Det er en rigtig god serie og musikken er også lige mig. ( og.. så har du altså Sinatra på to gange hihi… ) Knuuus Ville have lagt et link til siden ind, men det kan jeg søreme ikke! Hvis du er interesseret er det : Stream-tv.me

    • Det er en fed serie, jeg glæder mig også til resten. jeg vil prøve at se den på linket du har givet mig. Du så måske aldrig indlægget, jeg skrev om serien?

      Kan du ikke bestille forskellige hastigheder net? De har godt talt om, at ydreområderne halter langt bagud i forhold til den teknologi, hvilket jo er helt forkert. De har da i høj grad brug for også. Jeg kan godt se, at Frankie-boy er der to gange, det må jeg lige rette – tak for rettelsen 🙂

      Knus fra mig til dig med tak for hilsener

  2. Pingback: Deborah's food and something

Der er lukket for kommentarer.