Retssystem på vrangen

Foto: Investigation Discovery

Lidt forsinket kommer dette indlæg. Kun fordi, jeg ikke kunne få DR’s hjemmeside til at virke igår, så jeg kunne få linket med.

Mandag aften har der nu 3. el. 4 mandage kørt denne her dokumentar, der hed Døden på Trappen

Jeg har en svaghed for krimigåder og retstekniske udsendelser, og selvfølgelig skulle jeg se den her historie. Også fordi det jo trods alt, var en rigig mand, som var blevet anklaget for mord på sin kone.

Jeg skal IKKE kunne sige, hvorvidt Michael Peterson er skyldig el. ej, men jeg tror ikke han er. Det er sådan set sagen uvedkommende, hvad jeg tror. Det der rystede mig var, hvor ubarmhjertigt systemet er, og at man på INGEN BEVISER OVERHOVEDET, dømmer en mand livsvarrigt fængsel. Det var TYDELIGT, at den eneste grund til, at anklagede blev dømt, var at nævninge og anklager mfl. – her også medierne havde dømt ham på forhånd – grund: Michael Peterson er biseksuel og havde forhold til mænd, samtidig med at han elskede sin kone, og ifølge ham og ALLE DERES VENNER havde et kærligt og godt ægteskab.

Som det står skrevet så skal “begrundet tvivl” komme sigtede tilgode. Og det kunne absolut ikke bevises, at MP dræbte sin kone. Det var rystende at se, at folks fordomme kan få lov at overskygge helt alm. sund fornuft.

Men I kan læse mere på linket ovenover og så selvfølgelig på

Court TV om sagen

At der hvor MP bor, er midt i “Bibelbæltet” hjælper jo næppe, og han havde selv sagt, at han aldrig ville få en fair retssag, og det fik han heller ikke. Han afsoner nu en livstidsdom. Den er appeleret og appelsagen bliver også filmet, så må vi se…. desværre kan det jo tage lang tid.

Jeg er ikke vild med vores system, og synes det er alt for slapt. Men det her, det var da helt grotesk. Hvor er det svært, lige at finde det hele rigtige….. medaljen har altid to sider – og det her var virkelig bagsiden!!!

Ved godt, at jeg har sagt, at min blog skal gøre mig glad. Og det her gjorde mig ikke glad, men gjorde til gengæld så stort indtryk på mig, at jeg måtte dele det med jer. Så bliver den vist igen, så se den endelig!

Opdateret 10. januar 2021

ADP provides leadership, policy, coordination and investments, in the planning, development, implementation and evaluation of a comprehensive statewide good cheap alcohol From Middle English or Old French alcohol (modern French alcool), from ( al-ku?l, “kohl”) (by broadening). The etymology is conventionally given as ?
CustomEssays.co.uk is the perfect UK dissertation writing service which has managed to win the trust and respect of millions students of the whole world. dissertation writing help Online writing help at DissertationWritings.com. Professional academic writers and reliable support team 24/7/365.
Buy Cigars at discount prices. Take advantage of our overstocked Cigars and Save when you buy online. Our Premium Cigar selection is unmatched and our cheap cigars Ashton Distributors, Inc. is committed to provide cigar consumers the very finest in cigars, accessories and service. Through this website, Ashton strives to keep