Nettes kringlede veje

Så blev det tirsdag. Som tiden går uha, Er begyndt at pakke, og synes da jeg nåede en del igår. Men jeg er nødt til at slå min MSN helt fra, for nogen kan ikke forstå, at jeg siger, at NU skal jeg gå, og bliver ved at sludre. Og da jeg på det punkt så er lidt for flink, blev jeg hængende og hørte på problemer for længe. Jeg vil gerne hjælpe og lytte, intet om det, men med begrænsede kræfter og massive mængder pakning endnu og en flytning i udsigt, der kunne tage pusten fra enhver, er der ingen vej udenom. Som så mange andre, har jeg lært “the hard way” – at man skal passe på sig selv, og det gør jeg så!

Her til morgen sidder jeg så her og tøffer rundt på nettet som jeg plejer. Jeg er ikke nået til kaffen endnu, men det kommer nok. Tror lige jeg henter, nu blev jeg kaffetørstig. Det minder mig om, at vi iøvrigt kom til at tale om Neskaffe her i weekenden, og hvilken der var bedst. For mig er kunsten at finde en, der ikke er for bitter. Jeg købt for nyeligt en Gevalia instant, og den synes jeg faktisk er god. Nok om det. Mens jeg lige lavede kaffen kiggede jeg på min rude, og eftersom der jo ikke er isoleret i mit køkken, og ruden er enkeltlags, er der de smukkeste iskrystaller på ruden. Rigtig flot, men jeg må indrømme, jeg glæder mig til at blive fri for den slags glæder, om jeg så må sige. Af samme grund og når jeg kigger ud af vinduet, hvor der er helt hvidt forstår jeg ikke, at nogen igår talte om forår. Det er ikke her ihvertfald, hvor brændeovnen kæmper alt hvad den har lært for at holde det bare frostfrit herinde.

Nå, det var min tur rundt på nettet vi kom fra. Jeg susede rundt på Mingler og læste lidt profiler, og faldt over denne blog hvor jeg så blev henvist til en hjemmeside , hvor der var en sjov blog om et site, hvor man kan skrive, hvad ens favoritmusik er, og så finder den noget lignende og spiller det for dig, ligesom når du hører radio. Det lyder ret genialt, jeg sidder og lytter til mit valg, mens jeg skriver til jer – Def Leppard som jeg er ret vilde med. Så får vi se, hvad der ellers kommer af sjove ting. Længe side, jeg har hørt noget gedint rock – dejligt!

Bagefter var jeg på et site, som jeg besøger ret jævnligt. Det af flere årsager. Hun skriver gode og hyggelige beretninger om dagligdagen, som jeg godt kan lide at læse. Dernæst har hun et rigtig dejligt design. Faktisk har jeg overvejet, at hun skal lave mit website, når jeg skal have mit site/domæne op at køre. Tror nu nok, at det var navnet (Slagt en Hellig Ko), der fangede mig, i første omgang. På dette site fandt jeg så dette link som førte til historien om den her stakkels fyr, der er kommet til for vanvare at købe sig det forkerte domæne!!! Ikke godt, og nu bliver han plaget af Voksenundervisningscentret Frederiksberg.

Sådan kan man af kringlede veje komme rundt til mange sjove ting, og blive beriget, forvirret og forundret er det ikke dejligt?

Jeg håber, I indtil nu, har haft en ok dag, og at I stadig har lyst til at læse indlægget, som jeg tror jeg forsøgte at få skrevet sådan ca. 4 gange inden det lykkedes. Nu har jeg møjsommeligt skrevet det i et word dokument,og nu virker det hele selvfølgelig, men jeg tager godt nok ingen chancer nu!! Det er det pokkers dyret går i koma uden forvarsel, men nu ser det ud til, at I får jeres indlæg enjoy!

Opdateret 10. januar 2021