Sikke en uge…

Så blev det weekend – IGEN! Og den første, og dermed er der nøjagtig en måned til jeg rykker ud herfra. Det er stadig surrealistisk for mig på en eller anden måde – ved ikke, om det giver mening for andre. Men prøv at forestille dig, at du i 5 år, har levet “udenfor lands lov og ret” og pludselig skal omplaceres i byen igen! Selvom jeg glæder mig, så er det godt nok underligt.

Dertil kommer, at det her pakkeri stresser mig. Folk kan ikke forstå det, og det er også okay, men de ved jo ret beset ikke hvor meget l…. jeg har vel *Griner*? Ikke at det er noget l… jeg har. Langt det meste er da gode og pæne ting. Det der ikke er, det ryger godt nok til loppemarkedet, og det går stærkt. Og idag skal naboens trailer (Jow, vi har dem godt nok også her på Lolland i stor stil, selvom jyderne skulle være førende, så tror jeg Lollikerne følger godt trop 😉 skal på arbejde, der skal køres det væk, der skal ud. Synes jeg nu ellers, jeg har været flink til løbende. Men jeg skal da nok ende med, at have en del alligevel.Jeg har derudover fået ringet rundt til diverse forsikringselskaber. Det er jeg ikke færdig med endnu – har kun ringet til et. Jeg ville jo helst bare have fortsat med dem jeg har, men nææh nej, det “nedlader sig ikke med” folk nord for Køge – det er firmapolitik, og det kan man jo ikke rigtig stille noget op med. Suk! Er der noget, jeg hader at bakse med er det sådan noget. Min bank har dog heldigvis ingen reservationer, så selvom jeg flytter, beholder jeg min gode lokale bank. Det er en mindre bank, men jeg har fået SUPER behandling, og det har jeg ikke tænkt mig at smide væk. Jeg skal ikke indfanges af en af de store, og FULDSTÆNDIG drukne i mængden. Så det er da altid noget.

Eftersom jeg jo forlader hytten her, skal det jo også skifte ejer. Så dermed skulle jeg jo også have blandet en ejendomsmægler ind i det. Jeg fik bud fra en. Og prisen var sådan set ok, men selve kontrakten – ud til højre – NÆSTE *Smiler* Nu kendte jeg et alternativ fra en anden gang, jeg var ude og kigge på noget, og valget faldt på ham. Så nu står der et fint “TIL SALG” herude. Så kommer han på mandag og fotografere. Så mor her får travlt med at rydde op, så her ser ordenligt ud til der.

Midt i alt det, med at ringe fra “Herodes til Pilatus” lykkedes det mig da, at finde ud af, hvilken computer jeg vil have – har kostet mig store overvejelser – men nu er beslutningen taget. Så således kunne jeg også ansøge banken om nogen penge, som jeg fik! Så i næste uge engang skulle jeg kunne bestille vidunderet. Glæder mig. Den her ter sig tiltagende tosset og f.eks. er det en fejl herfra, der gjorde, at jeg ikke kunne oprette min nye gruppe hjemmefra. Således tog jeg til “Staden” her altså Nakskov, og over på skolen, og fik oprettet Adopterede som er en privat gruppe for os, der adopteret fra Tyskland – der er faktisk en del 😉 Gruppen holdt til et andet sted på nettet før, så den flytter bare. Men andre udenlandske adopterede må også godt søge, hvis de har lyst. Så ser vi på det. Min computer laver så meget “ged” at jeg ikke kan gå ind og skrive reglementet for gruppen heller. Så derfor nævner jeg lige optagelseskriterer her, indtil jeg kan.

Det var egentlig min plan, at jeg ville ned og svømme her til morgen, men det må så blive imorgen istedet for. Synes godt nok, man bliver træt af sådan en tur her.

Håber I får en god weekend, for jeg får ikke tid til at slappe meget af – der skal pakkes og ryddes op, vaskes og gøres rent 😉