Nedsmeltning

Ja, jeg smelter altså også! Det til trods, at jeg i mine yngre dage ikke kunne få det varmt nok, så er det her altså for meget for mig. De senere år, har jeg haft meget svært ved at kaperer SÃ… meget varme. Solen generer mig af gode grunde ikke, men det er varmen. Jeg bliver lidt svimmel og dårlig simpelthen. I nogen tilfælde har det heller ikke hjulpet, at jeg ikke har drukket nok selvfølgelig, så det gør jeg så godt jeg har lært.

I den her hede får jeg så ikke lavet særlig meget. Jeg forstår så udmærket , hvorfor de holder Siesta sydpå, og hvorfor ALT kan vente til
“manjana”! Lige nu kan alt også vente her, det må jeg sige, selvom jeg fik mig kæmpet ned i kælderen og hente noget tøj i en kasse i går. Der er ikke så varmt dernede!!! Men det var også essensen af min aktivitet i går. Ikke ret aktivt indrømmet. Lille mis brokker sig også over temperaturen, når hun endelig giver lyd fra sig. Det meste af tiden ligger hun også brak og er total splattermis. Jeg har prøvet at forklare, at den kan jeg ikke klare for hende, men det forstår hun ikke helt. Hun var med ude på altanen for første gang i går, og det nyder hun.

I øvrigt fik jeg et nyttigt link forleden. Det var nogen af de brochure, der blev uddelt ved det her kulturarrangement, og det er da et link alle kan have glæde af.. Det er med gamle billeder fra Danmark- Danske Billeder og så var der en kulturjagt for børn og barnlige sjæle også.

I dag har jeg godt nok ellers været flittig, – gad vide, hvad der har stukket mig. Jeg har fået hentet billeder, taget pasfoto, og bestilt passet og så var jeg en tur i Søborg og handle de har en Rema1000 og en Aldi. Men det var nu ikke turen værd. Men så har jeg prøvet det. Om at benytte mig af bilen så længe jeg har den.

Og så fik jeg bestilt billet til på mandag, hvor Derbyhestene går morgengalop og bagefter trækkes der lod om startspor. Til sidst bydes der på brunch. Det glæder jeg mig til, men jeg skal tidligt op og skal være dernede lidt i 7.00. Men det falder mig heldigvis let at komme op. Helt normal tid at stå op på for mig der ved 06.00-tiden. Har du aldrig oplevet en derbydag, så overvej det, det er rigtig festligt.

Nu vil jeg hvile det gamle legeme, og prøve om det kan blive nedkøling frem for nedsmeltning.

Opdateret 20. januar 2021