Alt om Deborah

Her kan du se, hvad navnet Deborah betyder, og hvem hun var for l√¶nge siden ūüôā Og n√•r du har gjort det, kan du l√¶se om personen bag sitet her nedenfor.
Jeg er f√łdt 1962 i Sch√ɬ∂neberg, Berlin, Tyskland. Tilbragte noget tid efter jeg blev f√łdt p√• et b√łrnehospital – jeg var nemlig f√łdt for tidligt (termin var 22/10), den 14. august kl. 19.30 om aftenen, og s√•ledes ogs√• dengang ut√•lmodig ūüôā S√•ledes endte jeg med at v√¶re l√łve af stjernetegn, og skulle vist v√¶re en ret typisk en af slagsen. Min tidligste barndom indtil jeg var 6 √•r tilbragte jeg p√• Topasvej i Herlev i et lille hus, som var et dejligt hjem for os. Omkring et √•r f√łr vi flyttede kom min lilles√łster til. Vi var nede og hente hende i Berlin ogs√•. Jeg kan godt huske nogen ting fra turen.

Med familiefor√łgelse og skoleskift, flyttede vi ogs√• til Hellerup, hvor vi fik meget mere plads og dejlige omgivelser. Det var et dejligt hus at vokse op i. Med til husholdningen h√łrte min hund dengang Sniffe, en dejlig tigerstribet boxer, som jeg fik, da jeg l√• i sengen og var syg, da jeg var 2 √•r. Senere kom mange flere hunde til. Vi n√•ede at have en del i min barndom. Bl.a. “et uhyre” af en stor gul Granddanois, der hed Sultan. N√•r jeg siger uhyre, mener jeg det s√•dan set lidt, for han var en b√łrste, og m√•tte derfor senere aflives. Det var arveligt, for sammen sk√¶bne overgik hans far, som i√łvrigt var en smuk hund ogs√•, og sort. Fra samme sted fik vi senere, en Yorkshire terrier, som hed Robin, og som min mor elskede, og en dejlig sch√¶fer “Chang”, som var en rigtig dejlig hund ogs√•. Har godt nok travet Bernstorffsparken tynd sammen med ham, og min dengang bedste veninde Helle. N√•r vi ikke var p√• Rideskolen, s√• var vi der.
Jeg gik i skole, men skolegang har altid været noget traumatisk for mig og i mange år, gik jeg min vej, når jeg ikke kunne tage mere. Dengang var der ikke noget der hed mobbepolitik. Fagligt klarede jeg mig efter omstændighederne forbavsende godt.

Senere kom jeg p√• Handelsskole (l√• et andet sted dengang), og det var jeg s√•dan set glad nok for, bortset fra, at det fagligt her begyndte at blive h√•rdt, at “holde boldene k√łrende”. Jeg ville faktisk ogs√• v√¶re sprunget fra, men gennemf√łrte lige akkurat.

Senere blev jeg uddannet på kontor og arbejde med det i mange år. På et tidspunkt omkring 1987/88 fik jeg ideen at jeg skulle til England (Croydon, Hathaway Rd.) og arbejde og bo for en tid. Det var ikke den store success, men alt taget i betragtning en okay oplevelse. Jeg var der 5 mdr.Og oplevelsen tog ikke min vedvarende kærlighed til England og alt engelsk fra mig.

Jeg mistede så mit arbejde, og ville også gerne have mere plads, og den eneste måde jeg kunne komme fra min lejlighed i Skovshoved, var ved at flytte sydpå, og sådan havnede jeg i Horbelev på Falster. Huset var godt nok men beliggenheden var elendig, og slet ikke, hvad jeg havde i tankerne.

S√• fulgte en periode med megen sygdom. Fra her af og stort set til nu, har jeg haft klippekort til hospitalet og l√¶gen. Det vil jeg ikke kede jer med, bare sige, at det har v√¶ret h√•rde √•r. Men efter en af sygdomsperioderne fik jeg et aktiveringsjob i Told og Skat, og det var jeg faktisk glad for. M√•tte selvf√łlgelig ogs√• afbryde det midt i det hele, da jeg igen skulle p√• hospitalet.

Senere skulle jeg jo s√• finde p√• noget, og da jeg allerede dengang var meget computerinteresseret, fandt jeg p√• at jeg ville l√¶se til Multimediedesigner. Det kunne man KUN et sted, nemlig p√• IMMA. Der var een stor hage ved det, det ligger i Nakskov. Det var alt for langt, at k√łre fra Nordfalster til Nakskov hver dag, og i√łvrigt ogs√• for dyrt. S√• jeg k√łbte et andet hus i Nakskov. Det var mildt sagt ikke noget super hus, men til geng√¶ld var beliggenheden ihvertfald som jeg havde t√¶nkt mig det fra starten. Til geng√¶ld er Nakskov en dejlig by, som jeg var meget glad for.
Den flytning og uddannelsesforl√łbet var held i uheld kan man sige, for det tydeliggjorde, at jeg ikke kunne holde til at v√¶re p√• et normalt arbejdsmarked. Jeg fik min eksamen – igen med hiv og sving, men gik samtidig ned p√• det. Det satte en n√łje unders√łgelse af mit helbred igang, og jeg fik s√• pension i 2004. Det har v√¶ret det bedste, der er sket mig, n√•r det nu ikke kan v√¶re anderledes.

Senere vil jeg putte nogen fotos her, for at illustrere.