Julekort- og hilsener


Som altid har jeg Julekort på programmet op til Jul. Det lader til at mange “skrotter” denne så smukke tradition og udemærkede lejlighed til at sende en hilsen til venner, familie og bekendte. Og “Et Glædelig Jul og et godt Nytår” luner altså særligt, når det dumper ind ad brevsprækken. Alle ved, at jeg elsker min computer, men Julekort – de skal sendes med posten! I år har jeg flottet mig og købt “en stak her: Field-Galleries.co.uk Hvilke vil jeg ikke afsløre, men bare sige, at der er noget for alle, om man så er til hunde, el. noget andet fremfor hestene, som jo naturligt er dem, jeg har kastet mig over – indrømmet. De koster “en krig”, men de er altså også luksus – bare så du ved det, hvis du overvejer.

Jeg har valgt at sende til nogen af mine hesteglade venner i år som Julekort. Jeg har også købt nogen andre virkelig idyliske julekort i England – de kan altså noget, vi slet, slet ikke kan på den front. Hvorfor ved jeg ikke. Vel fordi her, er alt der er hyggeligt og “nusset” snart forbudt – men så er det da godt, man kan sno sig.

Det med at modtage Julekort er lidt sløjt, og som regel sender jeg langt flere end jeg modtager. Ikke at det skal gå lige op, men det kunne da være rart om nogen sammen med mig, ville holde fast i den her hyggelige ting. Men ihvertfald så hygger jeg mig med at skrive, og jeg håber, at modtagerne bliver glade. Så må vi se, der falder nogen fra, og nogen kommer til, og sådan går det hele tiden.

Jeg vil gå ind og skrive de sidste, som jeg så kan få smidt i postkassen her om lidt, når jeg skal ned og kigge til min venindes lejlighed. Hun kommer hjem her i Julen fra et job i udlandet.

Men uanset, om du sender Julekort el. ej, så tænk på, at sprede glæde og omtanke HELE året – ikke kun til Jul, som en god ven sagde til mig, da vi talte om konceptet. Han ville hellere have gode tanker hele året, og det får han så 😉 og det skal man jo også huske, det skal ikke kun være til Jul – så mister det sin værdi.