At blive klogere…..

Er noget jeg elsker, og hvem gør ikke det. Se nu fik jeg lige overskud til at finde ud af, hvordan jeg fik noget billedværk herop – og det var faktisk min gode ven Jakob’s site, der gav mig en “aha-oplevelse” og gjorde, at det fandt jeg da let ud af 😉 Hvor skønt, så nu kan jeg dele forskellige fotos med jer. Fotografier, er som hovedregel taget af mig selv, og ellers nævnt. Hvis de er af mig selv, kan de godt være taget af mig, men er det som hovedregel ikke. Det er planen, at jeg skal have smidt nogen fotoalbum op også, det skal jeg også sætte mig ind i. Har kigget lidt på det idag også, og er blevet lidt klogere – så med tid, kommer råd.

Ellers har idag været sådan en rigtig sløvedag…. ikke helt, jeg har da været i kælderen med lidt og sådan, men jeg har været dødtræt. Ikke sovet nok, og humøret har været dårligt – ikke lige dét, der gør at man springer rundt. Jeg har så til gengæld fundet ud af det her, og jeg har også fået en lur – humøret hjalp det nu ikke på, men det er godt igen imorgen, sådan er det altid. Nåh jo, og så fik jeg lige de allersidste Julekort sendt, og har faktisk også skrevet en del på mailen, så når det kommer til stykket, har jeg alligevel lavet noget.

Nu tror jeg, jeg efter veludført gerning her vil gå ud og få mig en kop kaffe og kaste mig hen på sofaen igen, og se om der er noget, jeg gider se på TV. God aften til dig, hvor end du er…