Fotoalbum

Nej hvor er jeg altså bare god!!! *S* Hvis jeg selv må sige det – det må man godt engang imellem. Jeg eksperimentere jo som jeg skrev. Og med held må jeg nok sige. Nu har jeg fundet ud af at lave fotoalbum> også – og lægge det ud på nettet! Hvad giver I mig. Så nu kan I se en samling fotos af mig i et album, som givetvis ikke bliver ved at se sådan ud, men nu skulle jeg bare lige prøve 😉

Ellers….. jamen jeg skulle have været flittig idag og gjort rent, og det har jeg altså ikke. Jeg har været megahamrende træt og ugidelig og haft sådan en sovedag. Jeg havde badekarmand i formiddag – for 3. gang! Nu er det ved at bliver lidt for sjovt, men kryds alt, hvad I ejer derrude, for at der ikke bliver mere bøvl med det. Han kom og rettede nogen slemme løbere, han havde lavet.

Imorgen skal jeg have gjort rent, så jeg kan nå at hvile lidt også inden jeg får nevøerne torsdag, og så er det altså jul lige om lidt. Faktisk skal jeg også have pakket gaver ind, det må jeg hellere gå ind og begynde på nu. Og så må rengøringen vente, enten til efter nevøerne el. til imorgen.

Jakob på pinden i Thailand

Jakob på pinden i Thailand, fotoet fungere som et link til hans blog.

Lang snak med Jakob igen idag, hvor er det dejligt! At kunne kommunikere, selvom han sidder i Thailand og jeg sidder her i lille DK – computeren er jo altså en velsignelse, når den virker – Jakob havde “huller i nettet” idag, som han siger, og han forsvandt et par gange, men det tager vi med. Han er gået til ro nu, han er immervæk en halv dag foran næsten, så det blev sent, inden vi fik sagt godnat. Iøvrigt er det Jakob’s skyld, at jeg kom igang med alt det her computer – og computeren før denne, den byggede han fra bunden til mig. Jeg har lært meget af ham, på den front, og vil sikkert gøre i fremtiden – tak Jakob, og god aften til jer, hvad end I skal lige her før Jul.

1 thought on “Fotoalbum

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Til ære for

Der er lukket for kommentarer.