Guldklumper og flere små glæder…

Rensdyr
Idag har jeg haft besøg af to guldklumper, nemlig mine nevøer Jens og Anton. De er 10 og 7 år gamle, og noget af det sødeste, man overhovedet kan forestille sig. Hverken mere el. mindre – bare et par super søde unger. De havde som sagt bestil livretten – boller i karry, og det fik de både til frokost og aften – og de åd, og var glade 😉 Derudover chips, kager, slik, saft og te… så de gik ikke sultne herfra. Moster har jo alle de gode kanaler, både med tegnefilm og masser af fodbold – hold op der er aldrig blevet set så meget, hverken af det ene el. det andet på mit fjernsyn 😉 Men dejligt at de hyggede sig. De nød en slappedag, for sådan nogen har de ikke mange af, og slet ikke til Jul, som Jens meget klogt sagde. Så er det godt, de kan få en her.

Små glæder er nu dejlige, som nu den her sms fra en kær, kær ven idag. Ikke at den var noget særligt egentlig andet end ved det faktum at den kom, det i sig selv var for mig STORT. Det opvejede ligesom den sms el. andet, jeg mangler andre steder fra… Den gjorde mig rigtig, rigtig glad – sådan helt hjertebanken! Fik også sms fra søde veninder dagen igennem, 2 der er meget søde til at skrive – de sidder selvfølgelig begge i Jylland!! Øv! Men det er en glæde, når nogen tænker på en, og igen idag var der Julekort – hele 3 af slagsen – jeg gad vide, hvor mange der dukker op imorgen, for der mangler sgu godt nok “en sjat”!Som slutning på dagen også en super snak med en anden kær ven, som altid får mig til at grine også, og som jeg holder utroligt meget af, så hvad kan man ønske sig mere….? Tjah, det vender vi tilbage til…. Men alt i alt, en dag med mange glæder……håber din har været det også!