Dagen før dagen…..og lidt af et “stunt”

Så blev det dagen før Juleaften, også kaldet lillejuleaftensdag. Jeg var lige et smut nede i byen, og ville egentlig have været i sol også, men glemte det faktisk, og nu gider jeg ikke. Der var sådan ca. en trilliard mennesker, men jeg fik, hvad jeg kom efter, en buket til imorgen og en pose kartofler. Derudover fik jeg et scartstik til min far, som har en DVD, der mangler sådan en dims for at virke, så det må jeg lige hjælpe med. Jeg har stadig ikke fået mit fjernsyn og video til at tale sammen, det kunne være, jeg skulle kaste mig over det projekt, når jeg har skrevet færdig her. For det kunne meget vel tænkes, at der var lidt der skulle optages imorgen, når man ikke lige sidder der så meget.

Idag skal jeg ikke noget, andet end slappe af, og lade op til morgendagen. Så et pust, og så til frokost 2. Juledag og så er det også slut med arrangementer her hos mig. Men gør ikke spor, så kan jeg slappe af her, og få lavet nogen af de ting, jeg gerne vil her. Der er stadig lidt der skal ud af loftsrummet, og det kan jeg jo passende få gjort..

Iøvrigt lavede jeg noget af et “stunt” igår. Jeg kom glad hjem fra byen, og glædede mig til at slappe af, og det ville jeg gøre, når jeg havde smidt mit tøj i en spand vand, deriblandt mine bukser – og fået et bad selv. Senere da jeg sad og nød, at jeg kunne slappe af, slog det mig pludselig, at remoten til bilen, lå i min lomme!!!! GYS!!! Jeg for ud og reddede skidtet, og var noget nervøs, for om jeg skulle til at ringe til min hr. fader og sige, at jeg altså kom og hentede hans, el. om den ved lidt varme og tørring, ville blive sig selv. En kær veninde trøstede med, at hendes mobil var blevet helt sig selv, efter en tur i toiletkummen, så mon ikke også min remote kunne “tåle mosten”, og jo det kunne den – allerede igår, efter kort tid “i tørvejr” blinkede den lige så fint, når man trykkede på den. Og her idag, da jeg skulle køre, var den som havde den aldrig haft en vandgang – så ved I det, det kan de også tåle!!! 😉

Iøvrigt får I tid indimellem Julemad og slige ting, så er her en quizz, jeg synes er spændende – Dr. Medical Examiner, ser jeg hver torsdag på Discovery. Denne her test er for at se, hvor meget retsmedicinsk viden, du har – jeg klarede 11 ud af 14 rigtige!

Nu vil jeg gå ind og se, om jeg kan få den s…. video til at makke ret, det er på høje tid! 😉 Pas godt på jer selv, og Rigtig Glædelig Jul.

P.S. Der er problemer med WordPress idag, så links vises ikke, og siden vises med fejl – Sorry! Men jeg kan godt poste indlæg og ting, så ….Håber på bedring imorgen.