Kuk i links m.m.

Hm, jeg undre mig her Julemorgen. Det tema, jeg oprindelig havde på sitet, kan jeg ikke få til at blive vist korrekt af en el. anden årsag. Når jeg så skifter til dette tema, som jeg ikke er overvild med, så virker det??? Det er Juleaftensdag, så jeg kan ikke spørger nogen rigtig, så indtil jeg finder ud af få en til at hjælpe med det problem, må I leve med et design, jeg ikke er vild med 😉 Og få links med.

Hm, jeg mangler Julekort, og hilsener i det hele taget….. Der er virkelig nogen, der har skuffet på den konto i år, det må man sige, men så må man glæde sig over de overraskelser, man har fået fra nogen man ikke ventede. Som f.eks. min gamle læge, som jeg fik en supersød hilsen fra, med et flettet Julehjerte til Juletræet – det er kommet på 😉 Og igår en sød, sød mail fra en hesteejer, fra stalden, hvor jeg kom indtil for nogen uger tilbage. Så heldigvis også nogen gode overraskelser. Og dem vælger jeg at hæfte mig ved, for det er trods alt værdifuldt, ligesom en snak med en veninde i det Jydske, jeg havde en snak med her lige før Jul – vi har ikke talt meget, meget længe, og det var også rart. Håber hun har en god tur til norge. Mest glæder jeg mig dog til, når Julen og Nytåret er slut og se, hvad det nye år bringer….Indtil videre, nyd Julen og Nytåret!