Julefrokost og sådan lidt…

Som det p.t. ikke kan ses her på siden, lagde jeg rigtig mange musiklinks ind igår, og jeg synes ikke, jeg vil til at putte dem på her i indlægget. På et tidspunkt kommer sitet op og køre igen, som det skal. Jeg skal bare finde ud af, hvad der er galt. Jeg har så galt forsøgt at uploade et nyt tema, men der var det også helt galt, så jeg aner ikke, hvad der foregår. Men jeg har prøvet at finde noget hjælp, så nu får vi se, om han kan hjælpe mig. Det håber jeg inderligt, for nu var jeg lige ved at få styr på en masse nye funktioner, og glædede mig til at tegne og fortælle.

Igår lå jeg bare “brak” på sofaen ovenpå Juleaften, som gik rigtig godt. Masser af dejlig mad – både and og flæskesteg, altsammen meget lækkert og veltillavet – tak til min kære svoger!! Ungerne var jo ikke til at styre på 10 tdr. land, men var nu søde synes jeg, og hold op de fik mange fine gaver. Det gjorde vi andre nu også – jeg fik en superflot sweater, som jeg selv havde købt i England, en flot DVD Collection med

Oprah Winfrey’s 20 års Jubilæum’s DVD’er

Som jeg havde ønsket mig, samt en bog med de bedste artikler fra hendes “O Magazine”, og så fik jeg en lækker body scrub, af nevøerne fra Body Shop. Men den bedste gave var nu 2 sms’er jeg fik lige inden, jeg tog afsted til Juleaften. De bragte en masse glæde og håb for året der kommer lige om lidt…. Dem er jeg fuld af taknemmelighed over. Nu hvor talen er på taknemmelighed, så er det iøvrigt en ting, som jeg har lært gennem Oprah, det med at finde mindst 5 ting, at være taknemmelig over, hver dag – allerbedst, at skrive det ned, men ihvertfald hele tiden tænke over, hvad der er at være taknemmelig over. Det giver et andet udsyn på tingene. Prøv det – og så så jeg en anden variant forleden. Et par, der havde indført, at de skulle finde 5 ting, ved deres partner – de startede med 3 😉 De havde næsten været gift i 40 år, men det havde bragt et nyt perspektiv og endnu mere kærlighed i deres forhold. Og skade – det gør det ihvertfald næppe.

Julefrokosten idag, gik rigtig godt. Men der var flere børn og voksne der var syge – jeg håber og beder til, at jeg ikke har fået nogen baksiller med hjem, jeg er jo desværre ret modtagelig for den slags. 2 af fætrenes børn var syge, og en kusines mand, var også ret så dårlig med høj feber, så han var blevet derhjemme. Det var hyggeligt, og nemt at kunne stige op på cyklen. Det skal jeg overhovedet ikke brokke mig over. Imorgen aften kommer min far og spiser hos mig, det bliver da lidt hygsomt. Så vi også får lidt Jul sammen, hvis man da kan kalde Boller i Karry Jul 😉 – men som nevøerne og jeg selv iøvrigt elsker han det, så det får han. A pros pos billedet ovenfor, så var det noget, jeg nødt meget på vej hjem alle de flotte Julelys -jeg elsker julelys og kæder, så næste år skal jeg også have på altanen.
Det var lidt herfra mig, som inderligt GLÆDER mig til at se en bestemt person i det nye år, så lige nu, går tiden for een eneste gang skyld ALT for langsomt!Det sker godt nok meget, meget sjældent 😉 – until next time – take care out there!