Skønheder…og en god dag

Foto: Wikipedia

Jeg skrev og bad om hjælp forleden, til Rene på wordpress.dk, og han var meget venlig at skrive tilbage. Her til morgen skulle jeg lige høre, om han havde glemt mig, men han havde været på Juleferie. Og det skal han bestemt have lov til. Det viste sig, at det var noget “oversættelsesbrok” mellem et system hos min udbyder og wordpress, som krævede et plugin, som jeg så fik hjælp til at installerer, og “presto”, nu virker alt perfekt, uden de skønhedsfejl og småirritationer, der var før. Jeg er dybt taknemmelig, for igen at have fået god og brugbar hjælp. Hvem siger folk ikke er hjælpsomme – det er de ihvertfald – tusind tak til Rene!!

Senere på morgenen fik jeg en opringning fra min far, der ville komme forbi med bilen, så jeg kunne låne den. Det var jo helt super. Dernæst skulle jeg have fat i gutten, der har lavet ny belægning på mit badekar. Det har været en sej proces, der bare bliver ved at drille!!! Og er ved at drive ham og jeg fra det sidste stort set. Han var her lige inden Jul, og nu skal vi til det igen. Der er alt for stor farveforskel på det nye han har lavet, og det gamle! Suk! Så er det 4 gang, det bliver lavet…. Han kommer den 4. Heldigvis er han utroligt sød og har givet mig helt ret i mine “klager”. Jeg gad vide om det stakkels badekar nogensinde bliver okay suk…. Samme dag altså om præcis en uge, kommer en person, jeg glæder mig rigtig meget til at se, og tale med hjem fra Juleferie… Som regel går tiden ALT for hurtigt, men i den slags situationer, går den altid for langsomt.

Da jeg havde smidt far af hjemme, var jeg nede og afleverer en film. Nu har jeg da fundet ud af at få dem på en CD også, så jeg kan bruge dem på computeren også og sende dem. Det er første gang, jeg gør det. Men bliver sådan fremover indtil jeg får købt ønskekameraet. Nu må vi se, det er jo rund fødselsdag næste år.

Bagefter kørte jeg til Lyngby Storcenter Hvor jeg havde mit ur til reparation. Eller rettere, de skulle prøve om de kunne. Det kunne de ikke! Suk! Jeg havde allerede været i en lokal butik, de kunne heller ikke. Eller kunne og kunne, de har ikke et spænde, der var stort nok til remmen. Problemet var at spændet på remmen var gået i stykker. Uret købte jeg i England, og det kostede ingenting, men det sjove og ideen med det, er at remmen og urskiven matcher. Ellers kunne jeg bare have fået en ny rem på. Nå, men jeg afleverede et andet ur, der skulle have nyt batteri. Det ville tage en times tid, hvor jeg så kunne gå op på hovedgaden og kigge. Jeg skulle op og se, om nogen havde lyskæder på tilbud, og ville først i Jysk. De havde ikke julelyskæder, men jeg fik til gengæld en anden smart en med små lanterner til altanen (99,- kr.). Og så fik jeg en nisse til 5 kr. også. Det var da rørende. I HW-hjørnet fik jeg lange teskeer til min cafee latte m.m. 6 stk. fra Bodum til 100 kr. Sådan en dum lille ting, man ofte mangler.

Vel tilbage i centret fik jeg mit andet ur, nu med nyt batteri, og overvejede, hvad så. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne prøve, hvad der ellers var af urbutikker derude. Det gjorde jeg og i nr. 2 lykkedes det!!! Hun var 2 sekunder om det, og skulle have en flad 20’er for at redde mig og min dag og urrem – Super! Men tænk, at det i rumtidsalderen kræver 4 besøg hos en urmager, for at få et sølle spænde til en urrem – er der ikke noget, der er ude af propertion her?? 🙂 Ja jeg spørger bare, men er glad for det lykkedes. Så nu kan jeg også få mit ur på.

Det vel overstået, skulle jeg bare UD fra det center, der var en million mennesker, og en legetøjsbutik havde et arrangement derude, og der var lange køer lige udenfor urmageren. Ned i kælderen og hen til dytten og køre hjem…Hvor jeg havde en aftale med noget frokost, og en film, jeg så første del af igår om Elisabeth Taylor.

Den hed “Liz: The Elisabeth Taylor Story” (1995), og var en produktion til TV, men faktisk rigtig velspillet og gav et godt indblik i ET liv og levned. Så den har jeg set nu og bagefter “faldt jeg over” en anden film, om en ukendt stjerne for mig ihvertfald Dorothy Dandridge! Jeg har aldrig i mit liv hørt om hende. Endnu en trist skæbne viste det sig. Det er Halle Berry, der spiller hovedrollen, og det gør hun godt, synes jeg.

Filmen hedder: “Introducing Dorothy Dandridge (1999)”

Filmen beskriver bl.a., hvordan hun selvom hun er stjerne i en stor film, må have separat toilet, og ikke må bruge swimmingpoolen, og fordi hun har dyppet fødderne i den, bliver den desinficeret – men hun må gerne optræde og bo i luksussuiten! Som så godt beskrevet:

“She was everything America wanted a movie star to be… except white.”

Hun dør i 1965 41 år gammel af en overdosis. Om det var selvmord vides ikke. Ganske som med Marilyn Monroe, udover at her er ingen komplotteorier. Lena Horne kalder hende iøvrigt “vores MM” – altså Afro-amerikanernes! Og kigger I på sitet om hende og fotoet ovenfor, vil I se, en utrolig smuk kvinde! Hun var den første mørke skuespillerinde, der er blevet nomineret til en Oscar. Som det vides, vandt Halle Berry som den første, for få år siden.
Alle er de skønheder på hver deres vis, så tag et kig rundt på disse smukke kvinder, hvoraf nogen ihvertfald er tydelige beviser på, at skønhed og penge ikke køber lykken…

Nu er jeg godt træt, og har en velvoksen hovepine, så nu vil jeg gå i bad, og iøvrigt “kvæle” “dyret” her, for sidde her mere idag, skal jeg ikke, medmindre jeg ønsker hovedpine de næste mange dage, så jeg vil forlade jer, og håber I har haft en god og indbringende dag også Until later….

Opdateret 10. januar 2021

1 thought on “Skønheder…og en god dag

Der er lukket for kommentarer.