2007 – deborah.dk

Så blev det 2007, herfra foregik det meget fredeligt, hvilket passer mig fint nok. Fyrværkeri har aldrig været min store ting, og jeg skal love for, at naboerne sørgede fint for den del af aftenen. Da jeg har udsigt stort set 180 grader rundt, var der jo ingen ende på det flotte fyrværkeri, jeg fik at se. Jeg blev dog træt inden kl. 00, og gik i seng, men vågnede ved raballeret udenfor, og ved at der kom “Godt Nytår Sms’er” til mig, hvilket jeg var meget glad for – tak for det! Og så lagde jeg mig ellers ned og sov videre. Til noget der lignede kl. 5.30 her til morgen. Det var sgu for tidligt at stå op, og så lagde jeg mig ned og sov videre til 9.30. Lavede luksusmorgenmad og hyggede mig lidt med det, og sad og filosoferede lidt over, hvad så. Jeg havde jo netop tænkt, at jeg skulle flytte på på sitet her, så som sagt så gjort, og det lykkedes jo fint.

Jeg har længe ledt efter mit smiley sted på nettet, og jeg har ikke kunnet finde det! Det er fordi, jeg vil have det skal hedde noget med s i enden, men det gør det altså ikke, det hedder www.smilie.dk  trykker du på linket, kommer du til en verden af smil, og det kan man da altid bruge. Ellers er linket også ude i siden, under ting til computeren. Så nu kan vi alle altid finde det igen 😉 Igår var der meget godt på fjernsynet, og deriblandt “Purple Rain” med Prince – som jeg også har så været så heldig at være til koncert med, så det vil jeg skrive lidt om under det emne, og så vil jeg gå i:

Ellers ikke så meget nyt herfra andet end som sagt før, jeg var glad for alle de søde hilsener jeg modtog igår, og selvfølgelig især fra en helt speciel person i mit liv lige nu, og forhåbentlig fremover. Jeg håber, vi får et spændende 2007 fyldt med kærlighed, og det håber jeg også for dig, uanset hvor du er, og med hvem…